Present till Pappa?

Det är dagen innan din pappas födelsedag som du helt hade glömt bort tills för fem minuter sedan. Det är alldeles för sent att skicka ett kort och att bara skicka en hälsning över nätet känns opersonligt och otillräckligt. Du behöver få något till honom som visar hur mycket du bryr dig om honom och något som döljer det faktum att du faktiskt glömde bort hans dag.

 

Tillsammans med blomsterbud.nu kan du skicka iväg eleganta buketter som Colorado Springs, Saharas Sol, Dubai och Tokyo. Hemsidan drivs av Quality Umlimited AB och i samarbete med Euroflorist för att se till att du erbjuds bra service och att dina blommor kommer fort fram. För att skicka blommor var som helst i Sverige nästkommande dag så behöver din beställning komma in senast 16.00 dagen innan. Vill du ha dina blommor levererade samma dag så går det bra i de flesta storstäder.

 

Det finns fortfarande tid kvar för dig att rädda din pappas födelsedag. Gå in på blomsterbud.nu för att skicka blommorna billigt som kommer göra din pappas dag så mycket bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *